Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Μουντάκη που επισημαίνει ότι, “με την ανακοίνωση μας αυτή κάνουμε γνωστό ότι ο συνδυασμός μας «Κίσαμος Αξιών & Ευθύνης» δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, για λόγους που θα εξηγήσουμε εκτενώς σε λίγες μέρες”.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Κίσαμος Αξιών & Ευθύνης»

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Με την ανακοίνωση μας αυτή κάνουμε γνωστό ότι ο συνδυασμός μας «Κίσαμος Αξιών & Ευθύνης» δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, για λόγους που θα εξηγήσουμε εκτενώς σε λίγες μέρες.

Η σημερινή μας ανακοίνωση στόχο έχει να ξεκαθαρίσει όσο γίνεται τα, ούτως ή άλλως, θολά προεκλογικά νερά, καθώς εμείς δεν στοχεύσαμε εξ’ αρχής να παίξουμε με την αγωνία των δημοτών για το αποτέλεσμα των εκλογών. Δεν θα το πράξουμε φυσικά ούτε τώρα. Τα παραπάνω, ξεκαθαρίζουμε, ότι αφορούν μόνο τους δημότες που δεν έμαθαν να παζαρεύουν θέσεις και άλλα «οφέλη».

Επίσης, καθώς κάποιοι «επαγγελματίες αυτοδιοικητικοί» ως «κοράκια» έχουν πέσει τις τελευταίες ώρες πάνω από όσους είχαν αποδεχτεί να συμμετάσχουν στον συνδυασμό μας και με διάφορα τρικ προσπαθούν να τους εντάξουν στο ψηφοδέλτιο τους, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε δώσει ουδεμία «κατεύθυνση» για το τι θα πράξουν κι αν θα ενταχθούν σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν. Αν το πράτταμε θα δικαιώναμε κάποια «παπαγαλάκια» που μας χαρακτήριζαν «δεκανίκια» άλλων υποψηφίων. Βέβαια, ούτε αυτή τη φορά έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα ζητήσουν έστω μια τυπική συγγνώμη για όσα έγραψαν και κυρίως έλεγαν δεξιά κι αριστερά.

Αυτά τα «κοράκια» θεωρούν πιθανόν πως «όλοι είναι το ίδιο» και απλά με κάποιον τρόπο θα βρουν το «κουμπί» τους και θα τους εντάξουν στον συνδυασμό τους έστω και την ύστατη στιγμή. Γι αυτό και πιστεύουν ότι υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να πείσουν ανθρώπους με αξίες και με αίσθημα ευθύνης που συμμετείχαν στην προσπάθεια μας και σήμερα θα τους αναγκάσουν να βρεθούν σε άλλο ψηφοδέλτιο. Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν. Όλοι όσοι συμμετείχαμε σ’ αυτόν τον συνδυασμό το πράξαμε για τους συνδημότες μας που βαρέθηκαν τους «επαγγελματίες αυτοδιοικητικούς» που χρόνια τώρα από διάφορες θέσεις έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους και το αρνητικό τους πρόσημο είναι εμφανέστατο σε κάθε σημείο του Δήμου.

Αυτή ήταν η διαφορά μας, γι αυτό και κάναμε αυτή την προσπάθεια. Ας αναζητήσουν λοιπόν αλλού τους υποψήφιους που τους… λείπουν για να καλύψουν τα «κενά» τους.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΚΙΣΑΜΟΣ ΑΞΙΩΝ & ΕΥΘΥΝΗΣ»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook