Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπου παρουσιάστηκε το βίντεο ανακοίνωσης της υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη, αρχικά είπε: «Αν κατάλαβα καλά ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Αμερική φτωχός, αλλά μετά από 10 χρόνια μπορούσε να πάρει με προσωπική εγγύηση δάνειο για να αγοράσει πλοίο. Αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι είχε καταφέρει να αποκτήσει μία τεράστια περιουσία. Αυτή είναι η δύναμη του καπιταλισμού θα έλεγα στον κ. Κασσελάκη».

«Εγώ έχω αποφύγει να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο αφορά στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Οφείλω να πω μόνο για το βίντεο που δείξατε, ότι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου και η επιτυχία του καπιταλιστικού συστήματος, είναι ο κ. Κασσελάκης. Τώρα αν ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος προφανώς έχει πάρα πολύ καλούς επικοινωνιολόγους και ακριβούς από ό,τι μπορώ να δω γιατί αυτό το βίντεο δεν γίνεται σε κινητό τηλέφωνο, αυτό έχει τρικάμερο, μακιγιέζ, φώτα, digital επεξεργασία… Έχει ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να γίνει αυτό το βίντεο. Ο άνθρωπος λεφτά έχει, καλά κάνει να τα χαίρεται, καμία αντίρρηση», τόνισε Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με ενδιαφέρει το πολιτικό σκέλος. Ο κύριος που βλέπετε, είναι η ενσάρκωση της επιτυχίας του καπιταλισμού. Ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, καπιταλιστής. Εμένα μου αρέσει. Ο καπιταλισμός μου αρέσει δεν το έχει κρύψει ποτέ. Το αν θα εκλεγεί, θα το αποφασίσει το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα το αποφασίσω εγώ», συνέχισε ο υπουργός.

«Είναι καλό για τη χώρα, να πάψει η τοξική αντιπαράθεση των κομμάτων, όταν μιλάμε για προγραμματικά ζητήματα, να μην φοβόμαστε να πούμε ότι δούλεψα στην Goldman Sachs, ότι είμαι εφοπλιστής, ότι πήρα δάνειο από τράπεζα και αυτή ήταν καλή, μου έδωσε το δάνειο και πήρα το πλοίο, είναι θετικά πράγματα. Αλλά δεν είναι πολύ ΣΥΡΙΖΑϊκά. Το γεγονός θα το κρίνουν αυτοί», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας την φιλική σχέση που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη, απάντησε: «Αυτά είναι τα προσωπικά γούστα των ανθρώπων. Είμαι πολύ ανοικτός στα θέματα, δεν κάνω κριτική ποτέ. Είναι προσωπικά θέματα».

«Μου κάνει λίγο περίεργο. Όταν έχεις μεγαλώσει στην Εκάλη, ε, άσε και λίγο την κλάψα. Σας το λέω εγώ που επίσης έχω μεγαλώσει στην Εκάλη, αλλά δεν έχω αρχίσει την κλάψα. Κι εγώ έχασα τους γονείς μου, κι εγώ αφού μεγάλωσα στην Εκάλη μετά έγινα φτωχός, κι εγώ έκανα επιχείρηση μετά και μπήκα στην πολιτική. Δεν άρχισα ποτέ την κλάψα, ότι με κυνήγησε κανένα παραδικαστικό και βρέθηκα από το παραδικαστικό στην Goldman Sachs. Να είμαστε λίγο συνεννοημένοι», συμπλήρωσε.

«Ξαναλέω, έχει καλούς επικοινωνιολόγους ο κύριος αυτός, προφανώς έχει αρκετά λεφτά. Έχει ενδιαφέρον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εναλλακτική πρόταση έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ό,τι πιο αντίθετο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φανταστεί κάποιος. Αυτό θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Ως προς την κλάψα και την καταγγελία για τον Μητσοτάκη, θα συνιστούσα πολύ ευγενικά κύριε Κασσελάκη αφήστε την κλάψα, μπείτε με τις πολιτικές σας ιδέες. Αφήστε την κλάψα, στην Εκάλη καλά μεγαλώσατε, όπως κι εγώ καλά μεγάλωσα με πολύ ωραίο κλίμα», σχολίασε κλείνοντας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook