Σε ψηφοδέλτιο στον Δήμο Ηρακλείου σκληρός Συριζαίος θα κληθεί να δώσει μάχη,με πρωτοκλασσάτο στέλεχος της ΝΔ και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Κι αν το πόπολο τον εκλέξει θα πρέπει να λειτουργήσει με στελέχη στην Λότζια τα οποία έχει λοιδορήσει,κατακεραυνώσει μέσα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς,κατά τις πρωινές ώρες που υποτίθεται εργάζεται στον δημόσιο τομέα και μάλιστα σε υπηρεσία αιχμής.

Βέβαια οι συνάδελφοι του τον έχουν στην μπούκα γιατί από το 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην εξουσία φήμες λένε ότι εμφανίζεται αργοπορημένος για να ασκήσει καθήκοντα του και αποχωρεί πρώτος αφού έχει κάνει και 5-6 αναρτήσεις με ύβρεις κατά του Μητσοτάκη της ΝΔ και ενίοτε εναντίον του ΠΑΣΟΚ που χρεωκόπησε την χώρα όπως λέει.

Πάντως την τελευταία φορά που εκτέθηκε όχι μόνο βούλιαξε στην κάλπη αφού οι εκλέκτορες τον μαύρισαν,αλλά κόντεψε με τα ψέματα που έλεγε και τις ανακρίβειες δημόσια,να καταλήξει σε δικαστικές αίθουσες…αλλά είχε χάρη!

Δεν ξέρω αν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ψηφοφόροι στον Δήμο θα ψηφίσουν τον συγκεκριμένο συνδιασμό ή θα απέχουν, μιας και είναι ανακατεμένος ο ερχόμενος εκεί,όμως αν θυμηθούν αυτό που έπαθαν με τον Σταύρο την προηγούμενη φορά στην Περιφέρεια, που ψήφιζαν Αρναουτάκη και τους προέκυπταν ΠΑΣΟΚοι…μάλλον θα το σκεφτούν καλά.

Όσο για τον υποψήφιο,δεν ξέρω τελικά τι τον ένωσε με όλους τους υπόλοιπους που υποτίθεται δεν ανέχεται και τους θεωρεί μιάσματα, ούτε βέβαια και θα τον ρωτήσω,γιατί απ ότι φάνηκε πρόσφατα με το ψέμα τα πάει μια χαρά εκτός κι αν είναι όντως τόσο άσχετος και ανενημέρωτος αλλά παρόλα αυτά διεκδικεί ψήφο.

Ένα είναι σίγουρο.

Και δεν θα πλήξουμε, και θα γελάσουμε.

Μάλλον η εξουσία ενώνει,και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται μακρυά από αυτή, τοπικά κάποιοι βγήκαν απ τις τρύπες τους και ψάχνουν θέση στον ήλιο.

Καλό αγώνα σύντροφοι.

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook