365. Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ (17.00)

Ξεκίνημα με Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ. Η λονδρέζικη ομάδα προέρχεται από οριακή νίκη 2-1 επί της Γουίμπλεντον στο Λιγκ Καπ, το θετικό είναι πως πέτυχε 2η σερί επιτυχία μετά το άνετο 3-0 επί της Λούτον. Είναι σε καλή κατάσταση, όμως η Νότιγχαμ χρειάζεται προσοχή καθώς έχει ποιοτικές μονάδες, παρότι έχει υποστεί 2 διαδοχικές ήττες. Θεωρητικά ένα γκολ το πετυχαίνουν οι γηπεδούχοι, ψάχνουμε αυτό των αντιπάλων, ώστε να πάρουμε το G/G στο 1.85.

Βαθμολογία ΟΥΕΦΑ – Σε ποια θέση θα βρίσκεται πλέον η Ελλάδα;

430. Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε (17:15)

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε καλά στη σεζόν στην Ισπανία, μετράει 3/3 νίκες, έχοντας απολογισμό τερμάτων 6-1. Είναι σε καλή κατάσταση και το εμπόδιο της Χετάφε δεν φαντάζει υψηλό. Ναι μεν έχει κάποιες απουσίες, αλλά έχει και βάθος στο ρόστερ. Η Χετάφε έχει ισορροπία έως τώρα στις επιδόσεις της (1-1-1), τελευταία της παιχνίδι η νίκη 1-0 με την Αλαβές. Κάκιστη η παράδοση κόντρα στη «Βασίλισσα» (1-1-16). Ο άσος είναι φυσικά το πρώτο σημείο, συνδυάζεται βέβαια και με το Over 2,5, ώστε να φτάσει στο αποδεκτό 2.10.

462. Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Σημαντικό ματς διεξάγεται στη Γερμανία. Η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την Μπάγερν, την οποία παραδοσιακά ζορίζει. Φέτος τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά, μιας και η γηπεδούχος δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Μετράει 0-1-1 (4-7 γκολ) σε δύο αναμετρήσεις, με τα κενά στην άμυνα να είναι πολλά. Η Μπάγερν πορεύεται με 2 νίκες, έχει τον Κέιν σε καλή κατάσταση (3 γκολ) και θέλει να βάλει στοπ στο κακό σερί στο Μενχενγκλάντμπαχ. Ναι μεν βλέπουμε διπλό, αλλά μπορεί να έρθει με γκολ και από τις δύο πλευρές. Σε αυτή την περίπτωση «αγοράζουμε» το εξαιρετικό 2.25.

492. Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός (21:00)

Άρωμα Σούπερ Λιγκ και στο σημερινό κουπόνι με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός. Το ματς διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, με τους Σερραίους βέβαια να προέρχονται ήδη από δύο απαιτητικά παιχνίδια. Πρώτα η ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό (εκτός) και στη συνέχεια το 1-1 στην έδρα της ΑΕΚ. Στόχος πλέον η πρώτη νίκη. Ο Παναιτωλικός κόλλησε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση που υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να βγάλει ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός, με επιθετικές αρετές και η φιλοξενούμενη, δεν απομένει να πάρουμε το G/G στο 1.96.

505. Νάπολι – Λάτσιο (21:45)

Σπουδαίο παιχνίδι στην Ιταλία, μετά το Ρόμα – Μίλαν, με τη Νάπολι να αντιμετωπίζει τη Λάτσιο. Η περσινή πρωταθλήτρια ξεκίνησε θετικά τη φετινή σεζόν, μετρώντας δύο σερί νίκες (5-1 γκολ). Βατά τα εμπόδια των Φροζινόνε και Σασουόλο, τώρα θα πρέπει να ανεβάσει στροφές. Αντίθετη πορεία διαγράφη η Λάτσιο, που έχασε από Λέτσε και Τζένοα. Αναζητείται αντίδραση για την ομάδα του Σάρι, που απέκτησε τους Γκεντουζί και Μανδά. Δεν βλέπουμε πως αυτό το ματς δεν θα έχει καλό τέμπο, συνεπώς θα ποντάρουμε στα γκολ και συγκεκριμένα στο Over 2,5 (στο 1.83).

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook