Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας μετά την απώλεια του 46χρονου αστυνομικού της ομάδας Ζ ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην πόλη της Ημαθίας.

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Αλεξάνδρειας, άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος εκτελώντας περιπολία με την υπηρεσιακή του μηχανή στο κέντρο της πόλης.

Λίγο μετά τις 8.30, η μηχανή του 46χρονου συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της, να συρθεί στο έδαφος και να πέσει σε μια κολώνα ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο, εμπλεκόμενα οχήματα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες καθώς στο σημείο λειτουργούσε λαϊκή αγορά αλλά η οδηγός του ΙΧ του έκλεισε το δρόμο και ο Αστυνομικός έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου.

Ο Αλέξανδρος στάθηκε άτυχος καθώς χτύπησε στην κολόνα με το κεφάλι και μολονότι φορούσε κράνος, η σύγκρουση ήταν μοιραία.

astinomikos__2_

Ο 46χρονος, πατέρας 4 ανήλικων παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Αλεξάνδρειας και είχε εκλεγεί Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρού, όπου έμενε με την οικογένειά του.

Η σορός του αδικοχαμένου Αστυνομικού υπεβλήθη σε νεκροψία-νεκροτομή ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

protothema.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook