Από 16 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της ομάδας Νέων του Πλατανιά που θα βρεθεί το Σάββατο (7/4, 11.00) στο γήπεδο της Νέας Περάμου για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League με τον Βύζαντα Μεγάρων.
Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας Νίκος Πασβάντης έχει επιλέξει για την αποστολή τους: Κοκκαλά, Μιχαήλ, Κελάκη, Μαγαράκη, Μπουρμπάκη, Μπασιαδάκη, Ντακάκη, Πατρικάκη, Ροκάκη, Κονονένκο, Κοκονάκη Γαλανίδη, Λίκα, Ντούπη, Λέττα και Μαυρεδάκη, ενώ εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Πατακάκης, Βαγιωνάκης, Κοκολαντωνάκης, Τερεζάκης, Περδικάκης και Κωστόπουλος.
Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Κουντουριώτης, Χατζηβασιλειάδης και Κουτάκος, όλοι της Ενώσεως Δυτικής Αττικής.

Ο Μπερτάκης με Καλλιθέα

Εν τω μεταξύ η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές και για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League, με τον Κώστα Μπερτάκη να είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το Πλατανιάς-Καλλιθέα (21/4, 15.00) στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με βοηθούς τους Διονύση Διαμαντή και Σήφη Κατερουδάκη, όλοι τους από την Ένωση Χανίων, όπως και ο παρατηρητής διαιτησίας Βασίλης Αγγελάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook