Με τον Τέρενς Κουίκ στο πλευρό του έφτασε στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης Creta ο Π Καμμένος , για την τηλεοπτική του συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Κώστα Συλιγάρδο στην καθημερινή του εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ» που μεταδόθηκε την Παρασκευή στις 15:00. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος άλλωστε είναι στο πλευρό του επικεφαλής του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ως εκπρόσωπος τύπου ενώ αναμένεται, να είναι και υποψήφιος Βουλευτής.

Ωστόσο ο αγαπητός δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία, και αφού βρέθηκε σε οικείο περιβάλλον, να καλαμπουρίσει με τους συναδέλφους του, και να ανταλλάξει απόψεις για τις εξελίξεις στον κλάδο.

Μάλιστα υποσχέθηκε στην επόμενη επίσκεψή του στην Κρήτη, να μιλήσει για τη πορεία του στα δημοσιογραφικά πράγματα του τόπου μας.

Και ενώ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta ήταν σε εξέλιξη με την Κατερίνα Ψαρουδάκη, ο Τέρενς με πλατύ χαμόγελο, μπήκε στο κεντρικο στούντιο των Ειδήσεων, και σε εξαιρετικά ευγενικό ύφος, ζήτησε από την συνάδελφο να αλλάξουν θέσεις… προκειμένου να θυμηθεί τα παλιά..

Η στιχομυθία με την αρχισυντάκτρια του Creta,δεν άργησε, όταν η Κατερίνα τον ρώτησε… «σας λείπει …το δελτίο…;»

Για να της απαντήσει ο Τέρενς, «ειμαι τόσο προσηλωμένος στις νέες μου υποχρεώσεις στην πολιτική, που πραγματικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μακριά από τα δελτία..»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook