5024. Σερβία – Καναδάς (11:45)

Εκκίνηση με την πιο αμφίρροπη μάχη από τις δύο του Μουντομπάσκετ. Η Σερβία παρ’ ότι προβλημάτισε στην πρώτη φάση των ομίλων, από τη δεύτερη φάση και μετά έδειξε να συνέρχεται. Το απέδειξε αυτό και κόντρα στη Λιθουανία στα προημιτελικά, επικρατώντας εύκολα με 87-68. Ο Καναδάς διαθέτει τρομερή ποιότητα και αποτελεί όχι άδικα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Βαρόμετρο ο Μπογκντάνοβιτς για τους Σέρβους, αίσθηση μας πως μπορεί να ανταποκριθεί στην σκληρή άμυνα των Καναδών, οπότε θα καταλήξουμε στον άσο του 2.80.

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

5148. ΗΠΑ – Γερμανία (15:40)

Στον δεύτερο ημιτελικό οι ΗΠΑ κοντράρονται με τη Γερμανία. Παρ’ ότι οι Αμερικανοί κατέβηκαν με “τρίτες” επιλογές και όχι με τα αστέρια τους σε ένα ακόμη μεγάλο τουρνουά, για την ώρα δείχνουν ικανοί να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Πάντως σήμερα έχουν ένα δύσκολο εμπόδιο μπροστά τους. Οι Γερμανοί είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση, ενώ στα προημιτελικά έστω και οριακά προσπέρασε την αξιόλογη Λετονία. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι Γερμανοί μπορούν να ακολουθήσουν και να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, πάμε στο διπλό με +10.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.95.

122. Γερμανία – Ισπανία (19:00)

Περνάμε στο ποδόσφαιρο και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Γεωργία διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών και με μεγάλο αστέρι τον Κβαρακτσβέλια της Νάπολι θα θελήσει να πάρει και την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Πάντως ο όμιλος έχει εξελιχθεί πολύ δύσκολος αφού η Σκωτία έχει κάνει το 4/4 και ενώ υπάρχει και η ισχυρή Ισπανία στο γκρουπ. Αυτήν αντιμετωπίζει απόψε η Γεωργία και θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα εάν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Η ποιότητα στην επίθεση σε συνδυασμό με την ώθηση της έδρας, μπορεί να φέρει ένα γκολ για τη Γεωργία η οποία πάντως δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της κόντρα σε έναν τόσο επικίνδυνο αντίπαλο, συνεπώς πάμε στο G/G του 2.15.

142. Κύπρος – Σκωτία (21:45)

Παραμένουμε στον πρώτο όμιλο και στην έτερη αναμέτρηση. Η Κύπρος υποδέχεται την πρωτοπόρο του γκρουπ Σκωτία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει το κορυφαίο ξεκίνημα στην ιστορία τους σε φάση προκριματικών, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αν καταφέρουν και απόψε να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο, το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης δύσκολα θα φύγει από τα χέρια της. Η Κύπρος το παλεύει, προσπαθεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο αλλά δεν τα καταφέρνει. Με αμυντικό προσανατολισμό θα εμφανιστεί απόψε και μπορεί να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, πάντως η σοβαρή Σκωτία θα καταφέρει να φτάσει στο τρίποντο. Επομένως, αξίζει να κρατήσουμε τον συνδυασμό διπλού και Under 3,5 στο 1.97.

145. Toυρκία – Αρμενία (21:45)

Ντέρμπι κορυφής στον τέταρτο όμιλο, με την πρωτοπόρο Τουρκία να υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη Αρμενία. Με νίκη απόψε οι Τούρκοι όχι μόνο θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα τελικά αλλά ουσιαστικά θα θέσουν και την Αρμενία εκτός διεκδίκησης του ίδιου στόχου. Πάντως οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια αρκετά επικίνδυνη επίθεση, έχοντας αποκτήσει σημαντική ποιότητα σε αυτές τις θέσεις με παίκτες που έχουν ρίζες από την Αργεντινή. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, οπότε στρεφόμαστε στο αμφίσκορο του 2.20.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook