Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι προγραμματισμένα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. Ο εκθεσιακός χώρος θα λειτουργεί καθημερινά μεταξύ 17 και 24 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 11 π.μ. έως 1 μ.μ. και 6 μ.μ. έως 10 μ.μ.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα της ακαδημαϊκής περιόδου 2021-2023 που επισημαίνουν τις τάσεις και τους εκφραστικούς χαρακτήρες της περιόδου,  καταγράφουν τα τελικά αποτελέσματα της φωτογραφικής εκπαίδευσης  που ανέπτυξαν οι απόφοιτοι του Τμήματος στη διάρκεια των σπουδών τους, αναδεικνύοντας παράλληλα και το εκπαιδευτικό έργο που επιτελέστηκε από το Τμήμα Φωτογραφίας.

Μέσα από την έκθεση δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά το έργο δημιουργών που τώρα ξεκινούν την φωτογραφική τους σταδιοδρομία. Αρχιτεκτονική φωτογραφία, ασπρόμαυρη φωτογραφία, διαφημιστική φωτογραφία, φωτογραφία πορτραίτου, φωτορεπορτάζ, καλλιτεχνική και εννοιολογική φωτογραφία είναι μερικές από τις θεματικές που θα εκτεθούν και περιμένουν να κερδίσουν το κοινό τους.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και της Εφορίας Αρχαιοτήτων Χανίων.

Με την Υποστήριξη των Digital Quik, gasmoto.gr, Κρητική Ζυθοποιία & Μπύρα Χάρμα, ΣΥΝ.ΚΑ Supermarkets, Wolve Entertainment.

Εγκαίνια Έκθεσης

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 μ.μ.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης – Είσοδος Ελεύθερη:

17 Σεπτεμβρίου – 24  Σεπτεμβρίου

11 π.μ. – 1 μ.μ, 6 μ.μ.- 10 μ.μ.

Οθωμανικό Λουτρό οδού Κατρέ, Κατρέ 4, Παλαιό Λιμάνι, Χανιά, 731 32

       Επιμέλεια Έκθεσης: Ιωάννης Κουκουράκης, Μαρία Τζωρτζάκη, Αγγελική Ψαράκη

Απόφοιτοι του Τμήματος Φωτογραφίας που εκθέτουν: Νικόλαος Γεωργακάκης, Γεωργία Μπιλμέζη, Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, Ευγενία Κασπαρίδου, Χαράλαμπος Μαρουλάκης, Κωνσταντίνος Ρουμελιωτάκης, Γεώργιος Πετρίδης, Παναγιώτα Σαμιώτη, Κυριακή Σηφακάκη, Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook