Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης με την απεργία της ΠΝΟ καθώς φαίνεται να ναυαγεί και η συμφωνία με την εταιρία του εμπορικού πλοίου που είχαν ναυλώσει οι αγροτικοί σύλλογοι του Ηρακλείου για τη μεταφορά των προϊόντων τους τη Μεγάλη Τρίτη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πλήρωμα του συγκεκριμένου πλοίου δέχτηκε απειλές να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι του καθώς θα έρθει σε ρήξη με τους απεργούς ναυτεργάτες γεγονός που οδηγεί στη ματαίωση του ταξιδιού.

Οι αγρότες από την πλευρά τους περιμένουν πλέον μόνο την επίταξη των ναυτεργατών ως τελευταία λύση για την προώθηση των προϊόντων τους στην πασχαλινή αγορά τονίζοντας πως είναι η μόνη λύση στην αδιαλλαξία της ΠΝΟ.

«Για πολλοστή φορά λέμε πως σεβόμαστε τον αγώνα και τα δικαιώματά τους αλλά πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος και δεν μπορούμε να ανεχτούμε την καταστροφή μας. Δεν μπορώ να πω στους παραγωγούς – μέλη του συλλόγου μου να κόψουν τα προϊόντα τους αν δεν έχουμε εξασφαλίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη μεταφορά τους» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Γιώργος Ντισπυράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook