Στο παρακάτω κείμενο θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες ομάδες που αξίζει να «κοντράρουμε» στοιχηματικά αυτό το Σ/Κ, όχι μόνο λόγω των αντιπάλων τους στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και διότι -όπως είπαμε- ακολουθεί εδβομάδα Ευρώπης

Πότε ανοίγει η Efbet; Μάθε περισσότερα για τη νέα στοιχηματική!

Παναθηναϊκός

Μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν το απόλυτο (2/2) μέχρι στιγμής, ωστόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει -για πρώτη φορά υπό την καθοδήγησή του- να διαχειριστεί δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Και η αρχή είναι αρκετά δύσκολη, διότι αρχικά το «τριφύλλι» φιλοξενείται το Σάββατο (16/9, 20:30) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ενώ την προσεχη Πέμπτη (21/9, 19:45) θα υποδεχθεί την Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να έχει μόλις δύο πόντους σε ισάριθμα ματς, ωστόσο έχει δείξει πως φέτος θα βασιστεί κυρίως στην άμυνά του, για να πετύχει τους στόχους του. Έτσι, υπάρχει πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να «μπλοκάρει» επιθετικά, και να μην καταφέρει να φύγει με το διπλό. Η διπλή ευκαρία της νίκης των γηπεδούχων ή της ισοπαλίας προσφέρεται στο 2.72, ενώ το τρίποντο για την ομάδα του Σούρερ δίνει 7.40!

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook