Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Εμμανουήλ Καργάκης, εφημέριος της Ενορίας Αγίων Δέκα.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, που μας γεμίζει δύναμη και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα νίκης σε όλο τον Δήμο μας!

Σας καλωσορίζουμε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας, της “Μεγάλης Γόρτυνας”. Της μεγάλης πολιτικής οικογένειας που άλλαξε και εξακολουθεί να αλλάζει, ημέρα με την ημέρα τον Δήμο Γόρτυνας! Με έργα και πράξεις, με υπευθυνότητα, με σεβασμό στον δημότη, με αγάπη για τον τόπο, με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του.

Το εκλογικό μας κέντρο θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και διαλόγου. Θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά. Θα μας δώσει την δυνατότητα να ακούσουμε, ακόμα πιο δυνατά, την δική σας φωνή! Τις προτάσεις, τις απόψεις σας, την καλόπιστη κριτική σας. Όλοι μαζί, συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το κοινό μας όραμα για το μέλλον του τόπου!» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των υποψήφιων συμβούλων και προέδρων δημοτικών κοινοτήτων της Δ.Ε. Γόρτυνας.

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεγάλης Γόρτυνας στο Ασήμι και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεγάλης Γόρτυνας στην Γέργερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook