Σειρά συναντήσεων με νεοεκλεγέντες βουλευτές της δυτικής Κρήτης πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, με στόχο την ενημέρωση τους για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Συγκεκριμένα συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 με τους Βουλευτές Ν. Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βολουδάκη Σέβη και κ. Μαρκογιαννάκη Αλέξανδρο και την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 με τον Βουλευτή Ν. Ρεθύμνου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής κ. Χνάρη Εμμανουήλ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ένωσης: «Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, μας δόθηκε η ευκαιρία να τους ενημερώσουμε εκτενώς για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό που Υπηρετεί στους Ν. Χανίων και Ρεθύμνου επιδίδοντας τους αναλυτικό υπόμνημα. Από την μεριά τους έδειξαν διάθεση για ενημέρωση και δεσμεύτηκαν, κατανοώντας το δίκαιο των αιτημάτων μας, ότι θα σταθούν αρωγοί καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση αυτών. Ως Ένωση τους ευχαριστούμε θερμά για την θετική διάθεση και το ενδιαφέρον που μας επέδειξαν, ευελπιστώντας στην έμπρακτη στήριξη τους στην επίλυση των προβλημάτων που τους θέσαμε.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook