Αιχμές εξαπολύει ο Γιάννης Κασσελάκης κατά του Γιάννη Μαλανδράκη για την πολιτική πορεία του δεύτερου. Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης καλεί τον κ. Μαλανδράκη να δεσμευτεί δημόσια ότι θα εξαντλήσει την θυσία του σε περίπτωση που επανεκλεγεί δήμαρχος Πλατανιά και ότι δεν θα κυνηγήσει κάποια άλλη θέση.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης τονίζει ότι σε λίγες μέρες δημότες Πλατανιά θα αποφασίσουν για το ποιος θέλουν να διοικήσει το Δήμο.

Ο ίδιος τονίζει ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε καμία συζήτηση που δεν ωφελεί τους δημότες. Θα παραμείνει σε όσα είπα στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού του.

Θα ήθελε όμως να απαντήσει στο κομμάτι που τον αφορά προσωπικά και έχει να κάνει με την πολιτική πορεία του καθενός υποψηφίου, τη δέσμευση του να υπηρετεί τον τόπο και κυρίως τη διαδρομή που έχει επιλέξει.

Αναφορικά με τις μομφές που του προσάψανε θα ήθελε να απαντήσει πως δεν ήταν αυτός που επί μήνες βολιδοσκοπούσε καταστάσεις ,πρόσωπα και δεδομένα προκειμένου να βγάλει το κουστούμι του δημάρχου Πλατανιά και να σαλπάρει προς άλλο Δήμο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το είχε πει ο ίδιος ο κ. Μαλανδράκης σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2022 και από τις αρχές του 2023 παραδέχτηκε τις διαθέσεις του. Παράλληλα κατηγορεί τον κ. Μαλανδράκη ότι ήθελε χρόνο για να κάνει συμμαχίες με διάφορους πολιτικούς χώρους ,τα κουκιά δεν του βγήκαν κι έτσι ,όπως και το 2019, επέλεξε τελικά να διεκδικήσει το Δήμο Πλατανιά.

Σε ότι αφορά τη δήλωση πως δεν τον ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση και ότι την θεωρεί ευκαιριακή ,ο κ. Κασσελάκης παραπέμπει τον κ. Μαλανδράκη στη δική τους δήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Πλατανιά μόλις πριν από λίγες μέρες μετά από αμφιταλαντεύσεις ,ζυμώσεις και έντονο προβληματισμό .

Τέλος ο κ. Κασσελάκης καλεί τον κ. Μαλανδράκη αναφορικά με τον ετεροπροσδιορισμό να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν περί των προθέσεών του να κατέβετε υποψήφιος σε βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Ως εκ τούτου θα έχει ενδιαφέρον, όπως υποστηρίζει ο κ. Κασσελάκης να δεσμευτεί ο κ. Μαλανδράκης δημόσια ότι σε περίπτωση επανεκλογής του θα εξαντλήσει τη θητεία του και δεν θα ενδιαφερθεί για κάτι άλλο ,όπως δημόσια δηλώνω ο ίδιος.

Οι δημότες του Δήμου Πλατανιά θα κρίνουν και θα αποφασίσουν εάν η πολύχρονη θητεία του κ. Μαλανδράκη δεν αρκούσε για να πάει ο Δήμος μπροστά αλλά θα χρειαστεί άλλη μια θητεία όπως καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook