Το Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου ενημερώνει ότι στη σελίδα https://diek.it.minedu.gov.gr/ ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων Α΄ Φάσης.

Αυτή τη στιγμή αναμένονται στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου 192 επιτυχόντες για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους προσκομίζοντας από την Τρίτη 17-09-2023 έως την Δευτέρα 25-09-2023  3.00 – 8.00 μ.μ. τα απαραίτητα έγγραφα :

1. Αίτηση
2. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
3. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
4. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια).

«Θέλουμε να συγχαρούμε όσους κατέκτησαν μία θέση και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη στη σχολή μας. Ευχαριστούμε επίσης το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων που ενέκρινε για λειτουργία 10 νέες ειδικότητες κατάρτισης στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου, που όλες συγκέντρωσαν ικανό αριθμό αιτήσεων για να λειτουργήσουν .

Όσοι δεν κατάφεραν να βρίσκονται στους επιτυχόντες θα πρέπει να περιμένουν την ολοκλήρωση των εγγραφών Α΄ Φάσης και την έκδοση του πίνακα των νέων επιτυχόντων Β΄Φάσης . Δεν έχουμε εικόνα για τον αριθμό των επιλαχόντων σε κάθε ειδικότητα αλλά ελπίζουμε ότι κάθε ενδιαφερόμενος τελικά θα καταφέρει να ενταχθεί στο τμήμα που επιθυμεί.

Την ίδια περίοδο αναμένουμε να πραγματοποιήσουμε εγγραφές σε ειδικότητες, όπου υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν κενά.

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν και διαρκεί πέντε εξάμηνα: Τέσσερα εξάμηνα κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook