Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μία προσωπική αντιπαράθεση Κασσελάκη – Ντουντουλάκη με τον δήμαρχο Πλατανιά Μαλανδράκη. Μου δίνεται η εντύπωση πως -πιο πολύ- τη συζήτηση και αυτή την ανούσια αντιπαράθεση την ξεκίνησε η ομάδα Κασσελάκη και αυτή η -στα λόγια- αντιπαράθεση ήταν και είναι βούτυρο στο ψωμί του Δημάρχου.

Οι πρώτοι δεν έχουν πρόγραμμα και ο διάλογος είναι για αυτό τον λόγο. Έχουμε βέβαια και θέμα ποιος εκπροσωπεί την ομάδα, αφού σε λίγο βλέπω και τον Σολιδάκη στο παιχνίδι!

Από την άλλη, ο Δήμαρχος θέλει διάλογο μόνο μαζί τους – ας μας διαψεύσει για αυτό!

Υπάρχει όμως και η άλλη κίνηση, που μιλά επί της ουσίας για τα άλυτα χρόνια προβλήματα και όχι για διαπλοκή και ίντριγκα. Είναι η παράταξη του αγωνιστή Δημήτρη Ανθούση, του μόνου που αναγνωρίζεται από όλους η τεράστια προσφορά του από τη θεσμική θέση που κατείχε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Κύριοι, καλέστε μας να συζητήσουμε, να προτείνουμε, να κάνουμε θεματικές ενότητες, να σας βοηθήσουμε, αφού στις τάξεις μας ξεχειλίζει η επιστημοσύνη, και, ναι, μόνο να συμβάλλουμε θέλουμε! Θέλουμε και στεκόμαστε απέναντι στα τεράστια προβλήματα και τις χρόνιες παθογένειες!

Μόνο να συμβάλλουμε θέλουμε. Πιστέψτε το, έστω και αν πρέπει να το προσπαθήσετε πολύ, αφού παίζετε με διαφορετικούς όρους! Ο Δήμος Πλατανιά, ισόρροπα και λελογισμένα, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, πρέπει να βρει τον σωστό βηματισμό. Να γίνει πιλοτικό σημείο αναφοράς.

Οι αυριανές προκλήσεις μεγάλες! Κανείς δεν περισσεύει!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook