Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί ηλικίας 3 ετών, καθώς και δύο τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στο 166ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, κοντά στην είσοδο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Στην Jaguar σύμφωνα με την αστυνομία επέβαιναν εκτός από τον 66χρονο, ο εγγονός του ηλικίας τριών ετών και μία γυναίκα 61 ετών (πιθανότατα η γιαγιά του παιδιού).

Η τρελή πορεία

Η πολυτελής Jaguar με οδηγό έναν 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 53χρονη.

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένους μετά την Κανελλοπούλου

Στη συνέχεια το πολυτελές όχημα συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη κάτοικο της Καρυάς Πατρών. Αμέσως μετά το τροχαίο έφθασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο.

66_2

65_3

Στην συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθάσει στο σημείο του τροχαίου μετέφεραν τους πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Επίσης, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τραυματισμένες η 61χρονη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του 66χρονου και η 51χρονη οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου.

Να σημειωθεί ότι πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του μικρού αγοριού.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook