Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε χωριά και κοινότητες του Δήμου Πλατανιά στο πλαίσιο ενημέρωσης των δημοτών του, Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, κος Ιωάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» επισκέφτηκαν την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 διαδοχικά τα Ροδωπού και τη Ραβδούχα, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους φορέων τους.

Ανταλλάσσοντας απόψεις και κάνοντας αναφορές σε πολλά θέματα, οι δημότες ενημερώθηκαν για έργα που υλοποιήθηκαν και έργα που τώρα ολοκληρώνονται ή είναι σε εξέλιξη από την Δημοτική Αρχή για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Κυρίως όμως υπογραμμίστηκε η πορεία και η εξέλιξή συγκεκριμένων έργων που αφορούν τις περιοχές επίσκεψης. Με στόχο να είναι πάντα δίπλα στους δημότες, ο Δήμαρχος άκουσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους με μεγάλο ενδιαφέρον, προτείνοντας και λύσεις που για κάποια θέματα είναι ήδη δρομολογημένες ενώ για κάποια άλλα είναι εν δυνάμει προς επίλυσή τους.

Μετά την επίσκεψη στα χωριά της ΔΕ Κολυμπαρίου, ο Δήμαρχος Πλατανιά και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του, παρευρέθηκαν στην Αρχαία Ελιά Βουβών σε μια όμορφη μουσική βραδιά με τους γνωστούς ερμηνευτές κ.κ Γιώργο Ξυλούρη και Γιαννη Παπατζανή και πλήθος κατοίκων και επισκεπτών, προκειμένου να ρίξουν την «αυλαία» των δράσεων του σπονδυλωτού Φεστιβάλ «ΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» που διοργάνωσε για 13η χρονιά ο Δημος Πλατανιά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook