Παναιτωλικός και ΟΦΗ τέθηκαν αντιμέτωποι στο Αγρίνιο για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με το Νοάμ Μπάουμαν κάτω από τα δοκάρια βασικό, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Καρώ, Βούρος, Πασαλίδης ήταν η τριάδα των στόπερ, με τον Λάρσον δεξιά και τον Τοράρινσον αριστερά ενώ για πρώτη φορά είδαμε στην βασική ενδεκάδα Μεγιάδο και Γκλάζερ. Ο Γαγιέγος ξεκίνησε στο παιχνίδι ως οκτάρι και ο Μπάκιτς ακριβώς πίσω από τον Λουίζ Φελίπε.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι με το γκολ του Μαλή με προβολή στο 10΄, μετά την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο.

Ο ΟΦΗ είχε γρήγορα αντανακλαστικά και ισοφάρισε άμεσα, με τον Φελίπε να κάνει το 1-1 από πλάγια θέση στο 20’.

Στο 31’ η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε μία ανάσα από το να φέρει… τούμπα το παιχνίδι, αφού είχε τριπλή ευκαιρία με τους Φελίπε, Τοράρινσον και Καρώ.

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μετά την ισοφάριση και κατάφερε να γίνει απειλητικός σε πολλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ ο Μπάκιτς σημάδεψε το δοκάρι μετά την πάσα του Γκλάζερ, με τον ΟΦΗ να χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-1.

Στο 79’ και στο 81’ ήρθε η σειρά του Μπάουμαν να… μιλήσει, αφού πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις κόντρα στον Ντουάρτε και τον Σενγκέλια. Το 1-1 έμεινε έως το φινάλε με τον ΟΦΗ να σημειώνει την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook