Γιώργος Τσαπάκος Γιώργος
Τσαπάκος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χανίων

Όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023, επιβάλλεται την επόμενη κιόλας ημέρα της κάλπης και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, συλλογικό ή προσωπικό,  να στηρίξουμε τη γενναία και υπερτοπική  προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί, προκειμένου ο νομός Χανίων, ν’ αναδείξει την αδιαμφισβήτητη δυναμική του και να παραμείνει ανταγωνιστικός, στον Αναπτυξιακό «χάρτη».

Με την ομάδα του νυν κι εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, όλοι εμείς που έχουμε συμπορευτεί, δεσμευθήκαμε «Για την Κρήτη μας».

Έχουμε δεσμευθεί δηλαδή, να συνεχίσουμε την επιτυχημένη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με μετρήσιμο ολοκληρωμένο αλλά και δρομολογημένο έργο σε ολόκληρο το νησί, αλλά και να την ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο, χωρίς ν’ αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει «χαμένη».

Τα Χανιά διαχρονικά, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως «υστερούν» στις συνέργειες με αποτέλεσμα πολλές φορές, η τελική προσπάθεια, να καταλήγει σε μια ακόμη «χαμένη ευκαιρία».

Ο Σταύρος Αρναουτάκης, όλα αυτά τα χρόνια που αφήνει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην αυτοδιοικητική πραγματικότητα της Κρήτης, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως έχει τιμήσει όσο λίγοι τον όρο της «συνεργασίας» καταβάλλοντας διαχρονικά μια ειλικρινή προσπάθεια ισόρροπης ανάπτυξης του νησιού.

Οι ευκαιρίες για το νομό Χανίων είναι πολλές και το στοίχημα μεγάλο, αρκεί να όχι μόνο να το αντιληφθούμε έγκαιρα, αλλά και να εργαστούμε με στοχοπροσήλωση προς αυτή την κατεύθυνση!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, οφείλουμε στις επόμενες γενιές, να ξεφύγουμε από τις παθογένειες που μας άφησαν για χρόνια πίσω και να σχεδιάσουμε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στο πως θα βλάψουμε την προσπάθεια του διπλανού μας.

Η επόμενη ημέρα, θα μας βρει ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Αρναουτάκη και πιστεύουμε στη δυναμική της ομάδας του, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Δηλώνω πως καταθέτω το σύνολο των δυνάμεων μου, για να δούμε τα Χανιά μας όπως τα ονειρευόμαστε και την Κρήτη ολόκληρη, ηγέτιδα δύναμη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το στοίχημα είναι ΟΛΩΝ μας και ο δρόμος δικός μας… 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook