Με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα υποδέχθηκαν χθες τη νύχτα την αποστολή των Χανίων οι φίλαθλοι της ομάδας. Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας έφτασε στη βάση της λίγο μετά τη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα και στη Μοναχή Ελιά την περίμεναν δεκάδες ενθουσιώδεις φίλαθλοι για να αποθεώσουν τον Γιάννη Ταουσιάνη και τους παίκτες του οι οποίοι μέσα σε λίγες μέρες πέτυχαν δυο σπουδαίες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός μετά την πρόκριση επί της Κοζάνης στο Κύπελλο, αλλά και το διπλό στη Νίκαια για το πρωτάθλημα και θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την ικανοποίησή τους, αλλά και να τονώσουν ακόμα περισσότερο των ποδοσφαιριστών που μπορεί να ήταν κατάκοποι από το κουραστικό ταξίδι (επέστρεψαν μέσω Ηρακλείου) αλλά απόλαυσαν την υποδοχή.

Εκ μέρους της διοίκησης, την αποστολή υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ξηρουχάκης, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για τα επιτυχημένα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Δείτε το βίντεο.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook