Με μεγάλη συμμετοχή για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά οι διήμεροι αγώνες για το Υπερκοπέλι για 14η χρονιά.

Οι Χανιώτες και όχι μόνο, στήριξαν και πάλι μια προσπάθεια που έχει γίνει πλέον θεσμός στα Χανιά, με έναν κοινό στόχο, τη στήριξη του συλλόγου εθελοντών «Ορίζοντας».

Η Κυριακή το πρωί ξεκίνησε δυναμικά για τα Χανιωτάκια με τους αγώνες του «Υπερκοπελάκι» στις 9:00.

Όπως ανάφερε στις δηλώσεις ο Τάσος Μαραγκουδάκης υπεύθυνος τμήματος φυσικής αγωγής δευτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων φέτος πάνω από 70 μικρά παιδάκια συμμετείχαν στους αγώνες ενώ ανέφερε ότι φέτος για πρώτη φορά οι διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων συμμετέχουν με άλλη ιδιότητα στους αγώνες καθώς για πρώτη φορά έχουν ενταχθεί στην ημέρα του Πανελλήνιου Αθλητισμού.

Λίγο αργότερα την σκυτάλη πήραν οι αγώνες για το «Υπερκοπέλι» που περιλάμβαναν αγώνες τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους.

Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού σε σημείο της διαδρομής των αγώνων πραγματοποιήσαν ενημέρωσα σχετικά με την προσφορά μυελού των οστών. Την σημασία της προσφορά μυελού των οστών από εθελοντές καθώς και την διαιδκασία που ακολουθείτε εάν κάποιος επιθυμεί να δωρίσει μυελό των οστών περιέγραψε στις δηλώσεις της η Δέσποινα Καραβάτου, εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο κόσμος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την όλη διαδικασία ούτε είναι επικίνδυνη, είναι κάτι πολύ απλό.

Ωστόσο ο απόλυτος χαμός έγινε με τον ολοκλήρωση των αγώνων στο beach party με dj που ακολούθησε.

Εκεί σουβλάκια, μπίρες αναψυκτικά, μουσική και πολύ χορός είχαν την τιμητική τους και αποτέλεσαν το ιδανικό κλείσιμο για το ξεχωριστό διήμερο αφιερωμένο στην στήριξη του «Ορίζοντα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook