Το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Δρ. Γεώργιο Κοχιαδάκη, συνοδευόμενο από τον Ομότιμο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Δρ. Χρήστο Λιονή και τον Πρόεδρο της Kosmos Group κ.Μιχαήλ Βλατάκη.

Τους υψηλούς επισκέπτες καλωσόρισε και υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος. Ακολούθησε ενημέρωση περί των δομών και δράσεων το Αννουσάκειου, επικοινωνία με το προσωπικό και τροφίμους ως και ξενάγηση στους χώρους του Ιδρύματος από τον Διοικητικό Διευθυντή, Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη και τις αντίστοιχες Προϊσταμένες των Τμημάτων του Ιδρύματος. Στην συζήτηση που ακολούθησε, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την χαρά τους για «την ποιότητα παροχών του Ιδρύματος», εντυπωσιασμένοι, ως είπαν, «από την υψηλή ποιότητα παροχών ως και την ευσυνειδησία και εμπειρία του προσωπικού».

Ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Δρ. Γεώργιος Κοχιαδάκης, δήλωσε την βούληση της Ιατρικής Σχολής Κρήτης όπως προβεί σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα, «με στοχευμένες δράσεις και ενέργειες». Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχαρίστησε, εκ μέρους του Ιδρύματος, του υψηλούς επισκέπτες, σημειώνοντας: «Αγωνιζόμαστε, με την Χάρι του Θεού, να στηρίζουμε τις ανάγκες και τις δυσκολίες εμπερίστατων συνανθρώπων μας και μέσα από τις δομές και δράσεις του Αννουσάκειου, με κύριο γνώμονα την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών του Ιδρύματος. Εκατοντάδες οι ευεργετούμενοι σε καθημερινή βάση.

Η επίσκεψη σας ως και η ευγενής διάθεση σας αρωγής και συμπαράστασης στην ταπεινής μας αυτή διακονία και προσπάθεια, χαρίζει σε όλους μας ακόμα περισσότερη δύναμη δια να συνεχίζουμε να προσφέρουμε αυτό που η κοινωνία οφείλει σε πρόσωπα που οι συγκυρίες της ζωής στερούν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook