Η χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα ξεκίνησε με προσδοκίες, πολλά γκολ αλλά και την πρώτη ματαίωση αγώνα λόγω απουσίας απινιδωτή στο γήπεδο της Κανδάνου. Υπενθυμίζουμε πως έχει θεσπιστεί νόμος, μετά τα πολλά περιστατικά που έχουν σημειωθεί με θανάτους ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, ότι κανένα παιχνίδι δεν θα διεξάγεται αν δεν υπάρχει στο γήπεδο απινιδωτής.

Αυτός είναι και ο λόγος που η αναμέτρηση της Παλαιόχωρας με τον Μινώταυρο δεν έγινε ποτέ με τον Κρικέλη να κλείνει το φύλλο αγώνα υπέρ των φιλοξενουμένων και τους γηπεδούχους να ξεκινούν το πρωτάθλημα με μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών.

Όπως τονίζουν στην Παλαιόχωρα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr, στο γήπεδο της Κανδάνου υπήρχε απινιδωτής ωστόσο δεν λειτούργησε λόγω μπαταρίας. Λόγω του ότι έγινε πρεμιέρα, όπως υποστηρίζουν στην γηπεδούχο ομάδα, του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα οι άνθρωποι της Παλαιόχωρας δεν αντιλήφθησαν έγκαιρα το πρόβλημα.

Έφυγαν αμέσως για την Παλαιόχωρα προκειμένου ν’ αντικαταστήσουν τον υπάρχων απινιδωτή ωστόσο ο Κρικέλης ήταν κάθετο να πάει βάσει γράμματος του νόμου, παρότι ο Μινώταυρος δεν είχε πρόβλημα να περιμένει, με αποτέλεσμα στις 16.30 να κλείσει το φύλλο αγώνα υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook