Περήφανος για τον απολογισμό της τετραετίας δήλωσε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής κεντρικής του προεκλογικής εκδήλωσης.

Ο κ. Μαλανδράκης έκανε λόγο για απολογισμό έργων χειροπιαστών τονίζοντας εμφατικά ότι αφορούν στο σύνολο του δήμου, από την παραλιακή ζώνη μέχρι την ενδοχώρα και τις ορεινές περιοχές.

Όπως είπε στην ομιλία του, τα έργα δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας. «Όταν το 2020 και 2021 είχαν κλείσει τα πάντα σε όλη τη χώρα, εμείς εκείνο το διάστημα δουλεύαμε συνεχώς. Δεν υπήρξε χρηματοδοτικό εργαλείο που να μην αξιοποιήσουμε. Αντί να παίξουμε “κρυφτούλι’ πίσω από τις δυσκολίες, μπήκαμε μπροστά από αυτές για να είμαστε σήμερα εδώ και να κάνουμε τον απολογισμό μας» συμπληρώνοντας στη συνέχεια «Την κρίση την κάναμε ευκαιρία. Πήραμε την ευθύνη. Δεν είπαμε δεν μπορούμε ή δεν το κάνουμε».

Ο κ. Μαλανδράκης ανέφερε ότι ο σχεδιασμός του ίδιου και της ομάδας του δεν ήταν κοντόφθαλμος αλλά αφορούσε σε έργα που άφησαν μεγάλο αποτύπωμα στον τόπο, τόσο στην ενδοχώρα όπως είπε όσο και στην παραλιακή ζώνη.

Δήλωσε μάλιστα πως πρόσφατα το υπουργείο Οικονομικών σε έκθεση που συνέταξε μετά από τακτικό έλεγχο που διενήργησε στον δήμο Πλατανιά, τον κατέταξε στην άριστη κατηγορία για τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Κατά την ομιλία του έκανε μια συνοπτική όπως τη χαρακτήρισε, αναφορά στα έργα που εκτελέστηκαν στην προηγούμενη 4 ετία, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του πρώτα έκανε δουλειά (σε επίπεδο σχεδιασμού, μελετών, ωρίμανσης) και μετά απαιτούσε χρηματοδότηση, δεν απαιτούσε πρώτα χρηματοδότηση για να δει μετά τι θα την κάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά «δε βάζουμε εμείς το κάρο μπροστά από το άλογο. Γι΄ αυτό μπορούμε και είμαστε σήμερα εδώ και έχουμε να σας παρουσιάσουμε έργο»

Τέλος ο κ. Μαλανδράκης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Ιωάννη Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας “ευκαιριακή συνεργασία” τη σύμπραξή του με τον κ. Ντουντουλάκη

«Εμείς έχουμε έργο, είμαστε μπροστά σας και σας κοιτάμε στα μάτια. Να σας πουν αυτοί γιατί 20 μέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια έκαναν σύμπραξη, για ποιο σκοπό και για ποιο λόγο» είπε ο κ. Μαλανδράκης.

Στο κλείσιμο της προεκλογικής συγκέντρωσης ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» παρουσίασε τα 246 πρόσωπα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο, για τα οποία δήλωσε περήφανος καθώς όπως είπε συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια και στόχο να προσφέρουν.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook