Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στις 11πμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας δανειστικής βιβλιοθήκης και του ανακαινισμένου εργαστηρίου πληροφορικής του Γενικού Λυκείου Αλικιανού Χανίων.

Η δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου απευθύνεται τόσο στους μαθητές του σχολείου όσο και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Το 4ο τεύχος του περιοδικού Έφηβοι εν δράσει είναι γεγονός!

Εντωμεταξύ το ΓΕΛ Αλικιανού Χανίων εξέδωσε το τέταρτο τεύχος της ετήσιας μαθητικής έκδοσης του περιοδικού Έφηβοι εν δράσει. Οι μαθητές για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με συνέπεια, ενθουσιασμό και όρεξη να δημιουργήσουν ένα περιοδικό που αντιπροσωπεύει την μαθητική τους ζωή αλλά και την ανάγκη για εξωστρέφεια.

Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα ζητούμενα του σύγχρονου σχολείου, η σύνδεσή του με την κοινωνία, μια σχέση αλληλένδετη και παραγωγική. Σε αυτό το τεύχος οι αναγνώστες θα περιηγηθούν σε όλα εκείνα τα ωραία που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο, άρθρα, παρουσιάσεις, επισκέψεις και πολλά άλλα!

Οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος, Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, φιλόλογος και ο Κυριάκος Κουμάκης, πληροφορικός ,ευχαριστούν τους μαθητές για την άψογη συνεργασία, τον σύλλογο καθηγητών για την στήριξη, την διεύθυνση του σχολείου, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ιδιαιτέρως την κ. Ζομπανάκη Κατερίνα που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες του σχολείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook