Ακριβώς έναν μήνα μετά το φιλικό που έδωσαν στο «Γεντί Κουλέ», Χανιά και ΟΦΗ θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά σε επίσημο παιχνίδι για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο των Περιβολίων. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα και ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα ματς γιορτή τόσο για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, όσο και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της Κρήτης, αφού τα Χανιά, που φέτος δείχνουν αρκετά βελτιωμένα έχοντας στόχο να πρωταγωνιστήσουν στην Super League 2, θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κερδίσει φέτος, Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και μετρώντας μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό σκέλος βέβαια το παιχνίδι έχει και ιδιαιτερότητες, αφού τα Χανιά θα παίξουν δίχως άγχος, με τον ΟΦΗ να είναι το φαβορί. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τον κόσμο της και παράλληλα να αφήσει εκτός την ομάδα του Ηρακλείου, που θέλει φέτος να κάνει μία καλή πορεία στον θεσμό. Είναι ένα παιχνίδι όπου οι δύο προπονητές καλούνται να το διαχειριστούν με προσοχή, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές για να πάρουν αυτό που θέλουν στο Κρητικό ντέρμπι.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook