Η Shani Louk ήταν μεταξύ των εκατοντάδων θυμάτων στο Ισραήλ όταν η Χαμάς έβαλε στο στόχαστρο το χορευτικό πάρτι κοντά στο Kibbutz Urim και άλλες ισραηλινές κοινότητες.

Καθώς τα ενοχλητικά πλάνα από τη βία διαδόθηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο, μέλη της οικογένειας αναγνώρισαν τη Shani, ηλικίας 20 ετών, σε ένα βίντεο, δήλωσε ο πρώτος της ξάδελφος στην Washington Post.

Η οικογένειά της προσπάθησε να την καλέσει όταν ανακάλυψαν ότι η Χαμάς είχε περάσει από τη Λωρίδα της Γάζας, φέρεται να είπε ο ξάδελφος Tom Weintraub Louk. Σε εκείνο το σημείο, δεν είχαν δει ακόμα το βίντεο με εκείνη.

Ωστόσο, ένας άλλος ξάδελφος εντόπισε στο διαδίκτυο πλάνα της Shani, καθώς το σώμα της φαινόταν άψυχο και περιτριγυρισμένο από ένοπλους μαχητές στο πίσω μέρος του φορτηγού. Ένας μαχητής της Χαμάς είχε το πόδι του πάνω από τη μέση της, ενώ ένας άλλος άρπαξε μέρος από τις ράστα της.

Τα πόδια της ήταν αφύσικα απλωμένα στο πίσω μέρος του φορτηγού. Οι γονείς της παρακολούθησαν το βίντεο για να επιβεβαιώσουν ότι επρόκειτο για την κόρη τους, ανέφερε η Washington Post.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook