Έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, για τις κινήσεις ενός άνδρα σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υπάλληλοι του τμήματος έστησαν “καρτέρι” σε διάφορα λιμάνια του νησιού, με σκοπό να συλλάβουν τον διακινητή, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος ήταν γνωστός στις αρχές για τις παράνομες δραστηριότητές του, ενώ η πληροφορία που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών είναι ότι ο άνδρας θα ταξίδευε από τον Πειραιά με κατεύθυνση το λιμάνι της Σούδας.

Πράγματι, τα ξημερώματα, υπάλληλοι του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 60χρονο Έλληνα κατά την αποβίβασή του από καράβι στη Σούδα, ενώ κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν 1.502 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, μαζί με το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας και ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook