Έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Α’, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή (20/4) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (22/4) στο κολυμβητήριο Κερατσινίου.

Η Χανιώτικη ομάδα θα παρουσιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα, αποτελούμενο από ένα ομαδικό, ένα combo, δύο ντουέτο και δύο σόλο διεκδικώντας μετάλλια και διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας έτσι την καλή κατάσταση που βρίσκεται.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Ν.Ο. Χανίων έχουν ως εξής:
1ο σόλο: Γιάννα Γκεοργκίεβα
2ο σόλο: Αντωνία Μαζοκοπάκη
1ο ντουέτο: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη
2ο ντουέτο: Ιουλία Μπιζίκ, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη
Ομαδικό: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Ιουλία Μπιζίκ, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαριλένα Βοζινάκη, Μαργαρίτα Σκαράκη (αναπλ. Αριάδνη Δουλαβέρη)
Combo: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Ιουλία Μπιζίκ, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαριλένα Βοζινάκη, Μαργαρίτα Σκαράκη, Αριάδνη Δουλαβέρη

Όλα τα κορίτσια που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος και στην κατηγορία των φιγούρων στοχεύοντας σε ό,τι καλύτερο.
Την αποστολή, η οποία αναχωρεί την Πέμπτη (19/4) το βράδυ ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά, θα συνοδεύσουν οι προπονήτριες του Ν.Ο.Χ., Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Στέλλα Μποτωνάκη. 


nox.gr