Καθώς συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Μαρία Κάλλας στην Ηλεία, η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στον νομό της Πελοποννήσου, καθώς είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την υψίφωνο. Το πρωί της Κυριακής (15/10) η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο, προκειμένου να ολοκληρωθεί στα γυρίσματα.

Σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαρέν, η ταινία «Maria» θα αφοσιωθεί στη ζωή της Μαρίας Κάλλας, λίγο πριν από το θάνατό της στο Παρίσι αλλά και στη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Στον Πύργο, η Μαρία Κάλλας χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, με πολλούς όπως έλεγαν να περιμένουν για ώρα, για να την δουν από κοντά.

Μετά το πέρας των γυρισμάτων, πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το θέατρο Απόλλων, όπου αποθέωσαν την Αντζελίνα Τζολί. Η σταρ χαιρέτισε όσους βρέθηκαν εκεί, καθώς έμπαινε στη λιμουζίνα της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ilialive.gr, η Τζολί αναχώρησε για το Κατάκολο για να συνεχίσει τα γυρίσματα, αυτή τη φορά επάνω στη θαλαμηγό Christina O.

Τα γυρίσματα στη θαλαμηγό Christina Ο θα γίνουν στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής, με την Αντζελίνα Τζολί να έχει ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες, να διανυκτερεύει μέσα. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, ποσό που ίσως αναλάβει η εταιρεία παραγωγής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook