Τη νίκη με 6-4 πανηγύρισε η Σπάθα η οποία επικράτησε με 6-4 της Παλαιόχωρας για την 3η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΧ. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μανώλη Πηγουνάκη παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα ενώ η Σπάθα από την άλλη επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει την καλή επιθετική παρουσία που έχει στα ματς της.

Η Παλαιόχωρα στο 6’ δημιούργησε την πρώτη απειλή στο ματς όταν το σουτ από τον Λιτσαρδάκης πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαρδουλάκη.

Δυο λεπτά αργότερα ο Βελής έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Σαντσόλι έπιασε την κεφαλιά όμως ο Βαρδουλάκης έδιωξε με υπερένταση. Στο 10’ η Παλαιόχωρα βγήκε στην αντεπίθεση ο Λιτσαρδάκης γύρισε παράλληλα με δύναμη ο Κουλούρης δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 14’ ο Άδαμάκης βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0 για την Σπάθα.

 Στο 16’ ο Σαντσόλι  έκανε εκπληκτική ενέργεια και με βολίδα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 2-0.

 Στο 20’ ήρθε η απάντηση για την Παλαιόχωρα, ο Νικηφόρος εκτέλεσε φάουλ και ο Τσότσος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-1.

 Στο 28’ η Σπάθα βρέθηκε στην επίθεση με τον Κένγκα να βγάζει τη σέντρα κεφαλιά Κρασουδάκη ο Βαρδουλάκης και πάλι αποσόβησε τον κίνδυνο.

32’ Ο Περαθωράκης με προσποίηση άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και να φτάσει στον Σουχλάκη ο οποίος με έναν «κεραυνό» δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης γράφοντας το 3-1.

 34’ ΔΟΚΑΡΙ με τον Σουχλάκη ο οποίος και πάλι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

 Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή φάση δημιουργήθηκε στο 54’ με τον Σαντσόλι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.

Στο 61’ Η Παλαιόχωρα μείωσε σε 3-2, ο Κουλούρης βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Κουκλά μέσα στην περιοχή, αυτό σούταρε ο Δασκαλάκης έδιωξε και ο Αγγέλου από κοντά έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

 Στο 63’ σουτ του Βελή έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Βαρδουλάκη.

Στο 71’ φάουλ από αριστερά ο Κένγκα δοκίμασε απευθείας με γροθιές έδιωξε ο Βαρδουλάκης.

Στο 74’ ο Κένγκα με μια σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βαρδουλάκη για το 4-2.

 Στο 79’ Ο Κρασουδάκης ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή Τρίγκα να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουχλάκης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 5-2.

 Στο 80’ Ο Κουλούρης πάσαρε από δεξιά στον Αγγέλου και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 5-3

Στο 82’ Ο Αγγέλου βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Δασκαλάκη ο οποίος έδιωξε με την μπάλα να καταλήγει στον Τσότσο που υποδείχτηκε σε θέση οφ σαιντ.

Στο 83’ ένα ακόμα γκολ με τον Γκένγκα με «λόμπα» να στέλνει από το ύχος της μεγάλης περιοχής την μπάλα στα δίχτυα για το 6-3

 Στο 86’ ο Κουκλάς με κεφαλιά έγραψε το 64 για την Παλαιόχωρα

Σπάθα – Παλαιόχωρα

Α’ΕΠΣΧ | 3η αγωνιστική

Γήπεδο| Κολυμπάρι

Διαιτητής| Τρίγκας

Βοηθοί | Νταμαδάκης-Βράγκου Ευ.

Σκόρερ|  14’ Αδαμάκης/ 16’ Σαντσόλι/ 23’ 78΄(πεν)Σουχλάκης/ 74’ ,83’ Κένγκα/20’ Τσότσος/ 61’,80 Αγγέλου/ 86’ Κουκλάς

Αποβολές |

Συνθέσεις |

Σπάθα: (Άλκης Δημήτρης): Δασκαλάκης,  Βελής, Κένγκα, Κρασουδάκης, Νικολακάκης, Νάξι, Περαθωράκης, Ροδοκανάκης ,Σαντσόλι ,Σουχλάκης, Αδαμάκης.

Παλαιόχωρα (Μανώλης Πηγουνάκης): Βαρδουλάκης, Νικηφόρος, Τσότσος,, Κουτσοποδιώτης, Αγγέλου,Τσαγκαράκης, Σιδέρης, Κουλούρης, Θεοδωράκης,  Κουκλάς,Λιτσαρδάκης.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook