Rockets fired by Palestinian militants toward Israel, in Gaza City, Saturday, Aug. 6, 2022. The latest confrontation between Israel and Gaza militants is in its second day, as Israeli jets hit targets in Gaza and rocket fire persists into southern Israel. Palestinian officials say at least 15 people have been killed in Gaza, including a senior militant leader and a 5-year-old girl. (AP Photo/Fatima Shbair)

Με σχετική ανακοίνωσή της, η ένωση Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Χανίων, δηλώνει τη συμπαράστασή της στο λαό της Παλαιστίνης, ζητώντας να σταματήσει η επίθεση στη Γάζα και καλώντας σε συμμετοχή της πορείας στήριξης της Παλαιστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30/10 στην κεντρική αγορά Χανίων.

«Δραματική κατάσταση στην Λωρίδα της Γάζας, όπου από το βράδυ της Παρασκευής, το Ισραήλ “χτυπούσε” ανελέητα την περιοχή, με ολόκληρο τον θύλακα βυθισμένο στο σκοτάδι και το μόνο που φαινόταν ήταν οι λάμψεις από τις βόμβες που σκορπούν το θάνατο. όλα τα μέσα επικοινωνίας αλλά και το ίντερνετ έχουν κοπεί, προφανώς για να επιβληθεί συσκότιση στην ενημέρωση για το έγκλημα που συντελείται.
Είμαστε δίπλα στο παλαιστινιακό λαό και υψώνουμε την φωνή μας ώστε να τερματιστεί εδώ και τώρα η σφαγή στην Γάζα.
Με τον παλαιστινιακό λαό, για ελεύθερη Παλαιστίνη!
Η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανίων καλεί όλα τα μέλη και συμμετέχει
• Την Δευτέρα 30 του Οκτώβρη στις 19:00 στην Αγορά, μεγάλο συλλαλητήριο καταδίκης της σφαγής που πραγματοποιεί το Ισραήλ στην Παλαιστίνη
• Τετάρτη 1 του Νοέμβρη, σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων στις 19:00 για την οργάνωση και προετοιμασία του μεγάλου Παγκρήτιου συλλαλητηρίου την Κυριακή 12 του Νοέμβρη
Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Απαιτούμε:
• Καμία εμπλοκή της χώρας στα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια, στη σφαγή των Παλαιστινίων από το Ισραήλ.
• Καμιά διευκόλυνση στις ΗΠΑ και το Ισραήλ και να κλείσει η βάση της Σούδας που χρησιμοποιείται για τον ανεφοδιασμό των βομβαρδισμών στη Γάζα προκειμένου να αιματοκυλούν τον Παλαιστινιακό λαό.
• Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
• Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook