«Βόμβα» έτοιμη να εκραγεί είναι το τμήμα γυναικεία μπάσκετ του Ο.Α. Χανίων!

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του sportcaster.gr, η ομάδα που έχει μακρά πορεία στις εθνικής κατηγορίες και που μάλιστα έφτασε πέρυσι να αγωνίζεται και στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Αν και προς το παρόν δεν μπορούν να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχει παρθεί η απόφαση απόσυρσης του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες τρέχουν και πολύ σύντομα θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις, με τις πιθανότητες, αυτή την στιγμή, να αντιστραφεί το κλίμα να είναι περιορισμένες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΧ αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ενώ εφέτος ξεκίνησε τη σεζόν με 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μάλιστα αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως οι αλλαγές δεν θα περιοριστούν στην απόσυρση του τμήματος από το πρωτάθλημα, καθώς αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και τομές στη γενικότερη λειτουργία του ομίλου.

sportcaster.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook