Ενώπιον των δικαστικών αρχών βρίσκεται ένας Έλληνας ο οποίος κατηγορείτε ότι επιτέθηκε, χτύπησε και απείλησε την Γερμανίδα σύντροφο του σε χωριό της Κισσάμου τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται το μεσημέρι της 28ης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στο χωριό Καλάθενες του δήμου Κισσάμου για προσωπικούς λόγους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι είχε εντάσεις καθώς υπήρχε η επιθυμία να χωρίσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού ο φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε σωματικά στην σύντροφο του, σπρώχνοντας την με δύναμη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην μύτη και στον ώμο.

Στην συνέχεια ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες κάλεσε την αστυνομία και τους περιέγραψε όσα διαδραματίστηκαν. Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Κισσάμου μετέβησαν στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του.

Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Κισσάμου και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα ενώ στην συνέχεια έγινε η μεταφορά της στο κέντρο υγείας.

Λίγο αργότερα έγινε η μεταφορά της τραυματισμένης γυναίκας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σε βάρους του κατηγορούμενου έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook