Η απόφαση αποχώρησης του ΟΑ Χανίων από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έφερε την αντίδραση του συνδικαλιστικού οργάνου με τον ΠΣΑΚ να εκδίδει ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διοίκηση του Ομίλου είναι υποχρεωμένη να καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τις αθλήτριες.

Η ανακοίνωση 

Η κρητική ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα πριν καλά – καλά αυτό ξεκινήσει και μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη φορά τα τελευταία 14 χρόνια.

Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν, με θύματα τις αθλήτριες και «πρωταγωνιστές» ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν γνώση και αναλαμβάνουν τα ηνία ομάδων, μόνο και μόνο για τη… λεζάντα.

Καλούμε τον πρόεδρο και το ΔΣ του Ο.Α. Χανίων, να αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα, να τηρήσουν το λόγο τους και να καλύψουν όλους τους μισθούς των αθλητριών μέχρι την ημέρα που αποφάσισαν να μην «κατέβουν» και να φροντίσουν σε συνεννόηση με την ΕΟΚ, να συνεχίσουν άμεσα οι αθλήτριες τους σε άλλο σωματείο. Διαφορετικά να παραιτηθούν άμεσα οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να λέγονται… διοίκηση στα Χανιά και να μην ασχοληθούν ξανά με το μπάσκετ.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook