Θερμή υποδοχή, με αγκαλιές και χειροκροτήματα, επεφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή δεκάδες στελέχη και μέλη της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 8.

Ο κ. Καραμανλής, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ανέβηκε στον πέμπτο όροφο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Τσάμη, και τους υποψήφιους βουλευτές στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης.

Συζήτησαν για την προεκλογική δραστηριότητα και στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως «για να κυβερνηθεί ο τόπος, πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά».

Ο πρώην πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και του είπε ότι περιμένει από αυτόν οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ χαιρέτησε όλους τους υποψήφιους ξεχωριστά και αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον καθένα.

Παρών ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι οι δυο τους ήταν από τους πιο παλιούς στην αίθουσα.

Η επίσκεψη του κ. Καραμανλή διήρκεσε 15 λεπτά.