Με μεγάλη  επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε χθες (5/11) ο Αρκάδιος Δρόμος στο Ρέθυμνο που συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες. Η αφετηρία ήταν στην Ιερή Μονή Αρκαδίου με τους αθλητές να τερματίζουν μετά από διαδρομή 22,6 χιλιομέτρων στο στάδιο της Σοχώρας.

Ο αγώνας κρίθηκε πραγματικά στα τελευταία μέτρα και μάλιστα με δραματικό τρόπο. Ο Γιάννης Δαμανάκης προπορευόταν και μπήκε πρώτος στο γήπεδο αλλά λίγα μέτρα αργότερα εμφανώς εξαντλημένος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.

Την πρώτη του κρητικού αθλητή εκμεταλλεύτηκε ο Αντώνης Κωστάκης ο οποίος τον προσπέρασε και τερμάτισε πρώτος σε 1:18:38. Ο Δαμανάκης τερμάτισε τελικά δεύτερος με χρόνο 1:19:08, ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος – Διονύσης Κουτρούλης σε 1:25:03.

Δείτε το βίντεο του Runbeat:

Από την πλευρά των γυναικών την πρωτιά πήρε η Δήμητρα Ανδρούτσου με 1:38:59, δεύτερη τερμάτισε η Carolina Salassa με 1:41:44 και τρίτη ήταν η Έλενα Μαρκάκη με 1:55:34.

Στον αγώνα των 6 χιλιομέτρων την πρώτη θέση πήρε ο Θωμάς Παπαδάκης με χρόνο 21:53 και από τις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρία Νικολακάκη με 24:01.

sportcaster.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook