Κωνσταντίνος Συλιγάρδος Κωνσταντίνος
Συλιγάρδος

Επειδή η κατρακύλα δεν έχει όρια και επειδή δημοσιογραφικά δεν κάνω τίποτα περισότερο από αυτό που η συνείδηση μου μου επιτρέπει,λυπάμαι ειλικρινά για το χάλι της κοινωνίας μας και τα αισθητήρια ή την αντίληψη κάποιων συνανθρώπων μας.

Θα μπορούσαμε και μείς να γίνουμε χυδαίοι αλλά με χαμηλωμένο το κεφάλι μπροστά στους νεκρούς θα συνεχίσουμε τη μάχη για το αυτονόητο,όχι για μας αλλά για τα παιδιά μας,τα δικά σας παιδιά,τα παιδιά όλου του κόσμου.

Οφείλουμε την πρόοδο σε μια κοινωνία που έχει αντιλήψεις και τρόπους συμπεριφοράς αντικοινωνικούς και συνάμα επικίνδυνους.

Οι απειλές που κάποιοι εκτόξευσαν απέναντι σε πρόσωπα με κύρος και αξιοπρέπεια (και το αναφέρω γιατί δεν δέχτηκα κάτι τέτοιο ως σήμερα αλλά παρακολουθώ τις αντιδράσεις για άλλους) καταγράφονται και ίσως η δικαιοσύνη θα πρέπει να λάβει πρωτοβουλία για να προστατεύσει τους έχοντες δημόσιο λόγο για ένα τέτοιο ιερό σκοπό.

Το να χάνεις ανθρώπους από σοβαρές ασθένειες είναι κρίμα. Το να χάνεις ανθρώπους έτσι όπως τα ζούμε στην Κρήτη διαχρονικά είναι απλή ανοησία… Σε σοβαρές πάντως και προοδευμένες κοινωνίες έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να συζητούν τα αυτονόητα. Σοβαρευτείτε!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook