Η προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/03 και ώρα 7:30μμ στα Λιοντάρια.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους πολίτες να παρευρεθούν "για να δώσουμε μαζί τη μάχη, για νικήσει η ελπίδα, να ανοίξει ένας άλλος δρόμος,για την ανατροπή κάθε επίδοξου διαχειριστή της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, τη διαγραφή του χρέους την αποδέσμευση από ευρώ-ΕΕ, το πέρασμα των τραπεζών στο δημόσιο με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο, την απαγόρευση των απολύσεων και την αναδιανομή του πλούτου.

Για να μην επιτρέψουμε να έρθουν ξανά ενισχυμένα τα κόμματα του κεφαλαίου για να συγκυβερνήσουν προχωρώντας στις επιθέσεις. Ούτε να επικρατήσουν οι αυταπάτες ότι μπορεί η αριστερά να διαχειριστεί με δικιά της κυβέρνηση αυτό το άθλιο σύστημα. Δεν θα τους αφήσουμε να φορτώσουν στις πλάτες μας τη μαζική ανεργία, τη φτώχεια, τις απολύσεις, την υπονόμευση των δημοκρατικών ελευθεριών, το ψέμα ότι τάχα για όλα φταίνε οι μετανάστες.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αντίσταση με στόχο την απλή επιβίωση, δένεται άρρηκτα με την επανάσταση με στόχο την αξιοβίωτη ζωή, τη δημιουργία και την ελευθερία."