Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος οι εργασίες συντήρησης και αλλαγής χρωμάτων και σινιάλων του ΕΓ/ΟΓ πλοίου  Blue Horizon.

Όπως έχει ανακοινωθεί, μετά την συγχώνευση δι’ απορρόφησης της ΑΝΕΚ από την Attica Group, η δεύτερη θα διατηρήσει τα χρώματα και τους τίτλους της ΑΝΕΚ στα πλοία στις γραμμές της Κρήτης και επιπλέον θα αποκτήσουν τα σινιάλα της ΑΝΕΚ και τα δύο πλοία Blue Horizon και Blue Galaxy.

Η διαδικασία είναι ήδη σε εξέλιξη στο Blue Horizon το οποίο «ντύνεται» στα λευκά με το λογότυπο της ΑΝΕΚ και επιπλέον θα αποκτήσει και νέο όνομα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Βασίλη Κυρανά, ήδη στην πλώρη έχει γραφεί το νέο όνομα που είναι «Λευκά όρη».

Το σημειολογικό του νέου ονόματος, είναι ότι «Λευκά όρη» ήταν το όνομα του ΕΓ/ΟΓ της ΑΝΕΚ το οποίο το 2000 είχε δρομολογηθεί στις γραμμές της Ιταλίας και στην συνέχεια, αποκτήθηκε από την Blue Star Ferries και το 2015 μετονομάστηκε σε….Blue Galaxy!!

Τώρα απομένει να γίνει γνωστό και το πότε θα μπει στα ναυπηγεία και το Blue Galaxy (πρώην Λευκά όρη) για να «ντυθεί» και αυτό στα χρώματα της ΑΝΕΚ και να αποκτήσει νέο όνομα.

(Πηγή φωτο από chaniaships.com)

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook