Καθ’ οδόν… για διανομή κοκαΐνης φαίνεται ότι συνελήφθησαν χθες τρία άτομα, 2 στα Χανιά και 1 στο Ρέθυμνο.

Μάλιστα στην περίπτωση των Χανίων οι δυο δράστες, ένας 46χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Αλβανό, ήταν αρκετά άτυχοι καθώς την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους έχοντας μαζί τους φιξάκια με κοκαΐνη έπεσαν πάνω σε τροχονομικό έλεγχο!

Η Τροχαία Χανίων κατά τον τροχονομικό έλεγχο που διενήργησε τη νύχτα, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, βρήκε στην κατοχή των δυο επιβαινόντων 6 συσκευασίες με 7 γραμμάρια κοκαΐνης. Αμέσως κατασχέθηκαν η ποσότητα των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σύλληψη όμως έγινε και στο Ρέθυμνο, αυτή τη φορά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου οι οποίοι μετά από έλεγχο συνέλαβαν έναν 48χρονο άνδρα Έλληνα για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο ποδήλατό του, έχοντας πάνω του φιξάκια με 10 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την ποσότητα των ναρκωτικών καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, το κινητό τηλέφωνο καθώς και το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook