Υλικά

  • 1 γαλλική μπαγκέτα
  • 4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
  • Φέτες πεπερόνι
  • 2 κ. σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
  • Θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • Φρεσκοκομμένο βασιλικό, για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε το ψωμί στη μέση κατά μήκος.

Βήμα 2

Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και το σκόρδο και αλείψτε και τις δύο «φέτες» ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά για να ψηθεί ελαφρά.

Βήμα 3

Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας και βάλτε από πάνω μοτσαρέλα, φέτες πεπερόνι, παρμεζάνα και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ψήστε ξανά μέχρι να λιώσει το τυρί, για άλλα 10 λεπτά.

Βήμα 4

Σερβίρετε με βασιλικό.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook