Άλλη μια Black Friday έφτασε και το κατάστημα Σκορδυλάκης έχει ετοιμάσει για εσάς αποκλειστικές προσφορές σε πλήθος προϊόντων που θα βρείτε σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Στις τιμές που όλη τη χρονιά περιμένατε…

Ξεφυλλίστε το νέο φυλλάδιο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με αφορμή την Black Friday και Cyber Monday και δείτε αναλυτικά τα προϊόντα, τα οποία μάλιστα εμπλουτίζονται.

Ανανεώστε τον οικιακό εξοπλισμό σας με νέες ηλεκτρικές συσκευές που θα κάνουν την καθημερινότητα σας ακόμη πιο άνετη και λειτουργική! Φούρνοι και εστίες σύγχρονης τεχνολογίας με ειδικά προγράμματα ψησίματος, πλυντήρια – στεγνωτήρια με δυνατότητες σύνδεσης wifi για απομακρυσμένη διαχείριση και με κορυφαία ενεργειακή κλάση για μέγιστη εξοικονόμησης ενέργειας, συστήματα σιδερώματος, ηλεκτρικές σκούπες κ.α.

Βάλτε νέους αυτοματισμούς στη ζωή σας που εξοικονομούν χρόνο για εσάς, όπως μια σκούπα ρομπότ για ανέμελο σκούπισμα αλλά και σφουγγάρισμα ή μια φριτέζα αέρος που θα γίνει σίγουρα ο προσωπικός σας σεφ, ακόμα και αν δεν ξέρετε να μαγειρεύετε…

Αλλάξτε επίπεδο στην οικιακή ψυχαγωγία με επιλεγμένες σειρές τηλεοράσεων των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Sony, Samsung, LG, Panasonic κ.α. Σε διάφορες διαστάσεις και με κορυφαίες δυνατότητες εικόνας και ήχου. Συνδυάστε ιδανικά με το soundbar της αρεσκείας σας και δημιουργήστε ένα μικρό κινηματογράφο στο σαλόνι σας.

Για τους λάτρεις των gadgets, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σε ασύρματα ηχεία, ασύρματα ακουστικά και άλλες μικροσυσκευές που θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας σας. Είτε για προσωπική χρήση, είτε για δώρο σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να τα αποκτήσετε…

Και φυσικά αφήσαμε για το τέλος τα καλύτερα… Τα all time classic κινητά τηλέφωνα, όπως το δημοφιλές IPhone 15 και Xiaomi Redmi 12S, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, αλλά και η No1 παιχνιδομηχανή της αγοράς, το Sony Playstation 5, στις καλύτερες τιμές που έγιναν ποτέ!

Οι προσφορές ισχύουν για όλη την εβδομάδα πριν την Black Friday και την Cyber Monday και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Επισκεφτείτε το κατάστημα ή την ιστοσελίδα 𝘄𝘄𝘄.𝘀𝗸𝗼𝗿𝗱𝗶𝗹𝗮𝗸𝗶𝘀.𝗴𝗿, δείτε το φυλλάδιο εδώ και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προσφορές!

Κατάστημα ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ
Περίδου 37, Χανιά Κρήτης
Τηλ.: 28210 99178 – 94386 – 73855

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook