Τον Σάκη Καρπά των «Unboxholics» υποδέχεται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 24/11, COSMOTE CINEMA 1HD & και live στο Youtube κανάλι της COSMOTE TV) η κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Ο Σάκης Καρπάς, που με τον δίδυμο αδερφό του, Αλέξανδρο, δημιούργησε ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά sites και κανάλια στο YouTube για το gaming, το unboxing, την τεχνολογία – και όχι μόνο – έρχεται στο στούντιο της COSMOTE TV και μιλά για το επόμενο βήμα των «Unboxholics». Αυτό δεν είναι άλλο από την ταινία τρόμου «Μην Ανοίξεις την Πόρτα», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από τη συζήτηση δεν λείπει η διαδρομή των δύο αδερφών από μια κωμόπολη της Πέλλας μέχρι την ανάδειξή τους σε ένα δυνατό «success story», καθώς και η αγάπη του Σάκη Καρπά για το σινεμά και για τις ιδιαίτερες μουσικές προτιμήσεις της κόρης του.

Όπως κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα της εκπομπής θα περιλαμβάνει προτάσεις νέων ταινιών, αφιερώματα και τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης.

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook