Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για την εποχή του «ΑΜΑΝ», τον Αντώνη Κανάκη και εξήγησε πώς είναι να ζεις μόνιμα σε ένα ιστιοφόρο αλλά και να κάνεις σεξ εν πλω!

«Η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν σ’ έναν οίκο μόδας μίας φίλης της μητέρας μου. Έκανα τις εξωτερικές δουλειές. Με είχαν μασκότ τα μοντέλα! Και αμέσως μετά δούλεψα στη κατασκήνωση της ΧΑΝΘ- ήμουν στο τμήμα εκδρομών».

«Κάνανε τα παιδιά το «Comfusio» και έψαχναν θέματα. Ήρθε λοιπόν ο Αντώνης Παραράς και έκανε ένα θέμα στη κατασκήνωση και μου είπε να κάνουμε καμία μαλακία να περάσει η ώρα. Κάναμε λοιπόν το θέμα με τα γυαλιά, ήμουν συλλέκτης γυαλιών και τα άπλωσα και μου πήρε μία συνέντευξη γι αυτό. Άρεσε πολύ το βίντεο και στον Κανάκη και από την επόμενη σεζόν γίναμε παρέα!  Μάλλον ο πιο χαβαλετζής ήμουν εγώ».

Ο Σωτήρης μίλησε όμως και για τη πιθανότητα να αποκτήσει ένα παιδί: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα συμβούν αυτά τα πράγματα. Δεν το αποκλείω αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να γίνω πατέρας. Αν είχα κόρη θα ήταν στο υπόγειο μέχρι τα 25 και αν είχα γιο, θα είχε ξυρισμένο κεφάλι και θα του έλεγα να μου φέρνει τις φίλες του να της δει πρώτα ο μπαμπάς!».

Εξήγησε όμως και γιατί ζει σ’ ένα ιστιοφόρο: «Ζω σ’ ένα ιστιοφόρο 12,5 μέτρων. Το λένε Ανακρέων. Το σεξ στο σκάφος είναι ισορροπημένο!».

Όταν όμως ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη και πως αντέδρασε εκείνη όταν είδε ότι μένει σε σκάφος απάντησε: «Οι ψαράδες λένε, αγαπάς ένα κορίτσι και θέλεις να το παντρευτείς. Θα την βάλεις στο καίκι για 15 μέρες και αν δεν την αφήσεις σε καμία βραχονησίδα ή την ρίξεις στα ανοικτά μπορείς να την παντρευτείς».

Ο Σωτήρης δεν θα μπορούσε όμως να μην μιλήσει για τη περίοδο του ΑΜΑΝ: «Όταν τελείωσε το ΑΜΑΝ και είδαμε πως θελουμε διαφορετικά πράγματα με το συνάδελφο με έπιασε κάτι. Για μένα το ΑΜΑΝ ήταν όλη μου η ζωή, ζούσα και ανέπνεα γι αυτό. Γενικότερα τη ζωή τη βλέπω σαν ταξίδι με πολλούς προορισμούς. Το ΑΜΑΝ ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έκανα και αυτό μου εχει μείνει» είπε και εξήγησε πως οι δηλώσεις που είχε κάνει κατα καιρούς οφείλονταν στην πίεση των δημοσιογράφων: «Καταλαβαίνω πως είναι η δουλειά των δημοσιογράφων να ρωτάνε αλλά αν σε πρήζουν οι δημοσιογράφοι κάποια φορά θα ξεσπάσεις. Θα πεις κάτι που θα το μοντάρουν και θα το παρουσιάσουν όπως θέλουν. Αν είναι δυνατόν να ξεχάσω όλα τα ωραία ήταν 10 χρόνια της ζωής μας».

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μητσικώστα: «Με το Γιώργο συναντηθήκαμε ανακαλύψαμε διάφορα κοινά πράγματα που έχουμε μέσα στους εγκεφάλους μας και θα ξανασυναντηθούμε να δούμε τι θα κάνουμε. Θα δείξει αν θα κάνουμε εκπομπή, τα βρίσκουμε σιγά-σιγά».


yupi.gr