Λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκαν την Τρίτη το απόγευμα στου Ρέντη, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του Αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, έδωσε στην κατάθεσή του, από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 24χρονος Ρεθυμνιώτης Αστυνομικός.

0 τραυματισμένος Αστυνομικός, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, είδε τον 22χρονο συνάδελφό του να πέφτει νεκρός στα μάτια του, την ώρα που αυτός προσπαθούσε να στερεώσει τη μηχανή.

Σημειώνει ότι η ομάδα ΔΙΑΣ, είχε σε διαρκή οπτική επαφή τους δράστες ενώ κάποια στιγμή που το τζιπ τους ακινητοποιήθηκε, οι Αστυνομικοί σταμάτησαν τις μηχανές για να ξεκινήσουν να προσεγγίζουν το όχημα.

Όσο όμως οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να στερεώσουν τις μηχανές, οι αδίστακτοι δράστες, που μέχρι τώρα καταζητούνται, άρχισα να τους γαζώνουν με τα Καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 2 εξ αυτών.

Συγκινητική είναι και η μαρτυρία του Διοικητή του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, Χρήστος Ρέσσος που αναφέρει, σύμφωνα πάντα με την Πατρίδα, ότι ο 24χρονος έκλαιγε ασταμάτητα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook