Νέα στοιχεία για το… βίαιο παρελθόν του 71χρονου που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα έρχονται στο φως καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο άνδρας είχε καταδικαστεί το 2019 για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το 2013 όταν μία γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε τον άνδρα για ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας αναζητήθηκε ωστόσο δεν συνελήφθη ποτέ. Ο καιρός πέρασε και, όπως σημείωσαν αστυνομικές πηγές, το 2019 ο άνδρας δικάστηκε ερήμην με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε 1,5 χρόνο φυλακή για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Η απόφαση ωστόσο δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς αφενός ο άνδρας δεν προσήλθε ποτέ στο δικαστήριο, αφετέρου άλλαξε ταυτότητα το 2009 δηλώνοντας μάλιστα διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός αλλά, περίεργο πώς, στο δικαστήριο δικάστηκε με τα παλιά στοιχεία ταυτότητας.

«Όταν έγινε το δικαστήριο το 2019, ο άνδρας δικάστηκε με τον αριθμό και τα στοιχεία της προηγούμενης ταυτότητας. Έτσι όταν μετά άλλαξε, αν κάποιος έλεγχε τα στοιχεία της νέας ταυτότητας, δεν έβγαινε κάτι σε βάρος του» εξήγησαν πηγές με γνώση της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος αύριο Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί για τη δολοφονία της συντρόφου στη Σαλαμίνα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook