Λύση στο πρόβλημα διατήρησης της θερμοκρασίας του νερού της πισίνας και παράλληλα της εξοικονόμησης πετρελαίου, δόθηκε με την προμήθεια νέας θερμικής κουβέρτας για την 50άρα κολυμβητική δεξαμενή του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας.

Μάλιστα, η ευχάριστη αυτή εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών του ίδιου του πρωθυπουργού ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ΕΑΚ και της σημαντικής χορηγίας της ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Για τον λόγο αυτό, η Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εξεύρεση λύσης και ευχαριστούν τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ενέργειές τους. Παράλληλα όμως, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς την ΔΕΠΑ Εμπορίας και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Ξιφαρά, καθώς, μετά από επικοινωνία της Διοικούσας Επιτροπής μαζί του, εξασφαλίστηκε η σημαντική αυτή χορηγία που διασφαλίζει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους για την αγορά του καλύμματος που θα συμβάλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση πετρελαίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΠΑ, Κωνσταντίνος Ξιφαράς


Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων ευχαριστεί και τον ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση ανταπόκριση για την κάλυψη μέρους του κόστους αγοράς του θερμικού καλύμματος

Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Χανίων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΑΚ: «Για μία ακόμη φορά, η κοινωνική ευαισθησία που επέδειξε η ΔΕΠΑ Εμπορίας με την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, θα έχει ως αποτέλεσμα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων και αυτή την χρονιά, αλλά και να μας προσφέρουν διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Θα πρέπει πολλάκις να αναφερθεί ότι το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας είναι το μοναδικό που υπάρχει στο νομό Χανίων, ενώ ο αριθμός των αθλητών που δραστηριοποιούνται σε αυτό είναι πάνω από χίλιοι, συμπεριλαμβανομένων όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Διεύθυνσης Α’ θμιας Εκπαίδευσης για την εκμάθηση κολύμβησης σε μαθητές του Δημοτικού.

Με τη στήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας ο ναυταθλητισμός των Χανίων παραμένει ζωντανός.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook