Μεγάλη τιμητική διάκριση για την επιχείρηση Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ο καφές της απόλαυσης, ο ελληνικός Αρχοντάκη κατέκτησε το Gold βραβείο στα Coffee Business Awards 2023, χθες Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Divani Athens Palace.

Η εταιρεία που διαθέτει μια μεγάλη πορεία, 50 χρόνων λειτουργίας, βραβεύτηκε με το Gold Award Top «Greek Coffee» Roaster Brand 2023

Το βραβείο αυτό, που παρέλαβε ο Μάνθος Αρχοντάκης, έρχεται να επισφραγίσει το όραμά και την προσπάθεια των 50 χρόνων που κάνει η εταιρεία με σεβασμό για ποιοτικό καφέ προς τους καταναλωτές . Όραμα που ξεκινάει από τους ιδρυτές της εταιρείας, Βασίλη και Ειρήνη Αρχοντάκη που έβαλαν της βάσεις και την αγάπη τους για το πως μπορεί να δημιουργηθεί κάτι μοναδικό και ποιοτικό για το καταναλωτή.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί προϊόντα με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια και για τα επόμενα χρόνια.

Στην πενηντακονταετή αυτή πορεία το προσωπικό, οι άνθρωποι πίσω από όλες τις διαδικασίες είναι το μεγαλύτερο μυστικό επιτυχίας!

Στο μήνυμά της η εταιρεία αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που από το 1973 μας εμπιστεύεστε, και αποτελείτε για εμάς την έμπνευση και το κίνητρο να συνεχίζουμε με ακόμα ποιοτικότερες προδιαγραφές για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook